Home PageSupportDoorsafe 6600

6600 FAQs

De beelden van de Doorsafe 6600 camera kunnen worden bekeken op een laptop of PC met deze software:

Download software

Met deze software kan je continu door de camera kijken van je Doorsafe 6600 internet deurbel op een Windows computer, je kunt deze beelden ook continue opnemen en opslaan op je computer. Het is niet mogelijk om met deze software ook een alarm melding te ontvangen bij beweging of als er iemand aanbelt. Dat kan alleen via de app. Er is van deze software geen versie beschikbaar voor Apple computers.

Bekijk hier een uitleg van hoe deze software werkt:

• Uit de 6600 komen twee draden: geel en paars. Aan deze twee draden is het mogelijk om een elektrische deuropener te koppelen.
  • De 6600 verzorgd alleen de schakeling, en levert dus geen stroom voor de elektrische deuropener,
  • De 6600 is alleen geschikt voor een slot dat werkt op basis van arbeidsstroom. Bij arbeidsstroom krijg het slot alleen spanning als het slot open moet gaan. (Russtroom is bijvoorbeeld een magneet slot: hier staat altijd stroom op (ook in rust), de stroom valt weg als het slot opengaat)
  • Sluit de 6600 als volgt aan:
    • Pak de aparte stroomadapter die het slot van stroom moet voorzien, hieruit komen 2 draden: + en –
    • Op het slot zitten twee mogelijk aansluitpunten
    • Verbind de – draad van de stroomadapter  met de paarse draad die uit de 6600 komt
    • Verbind de + draad van de stroomadapter met het ene aansluitpunt op het slot
    • Verbind het andere aansluitpunt op het slot naar de gele draad die uit de 6600 komt
  • De 6600 kan zowel AC als DC schakelen en max. 3A en 36V.
  • Bekijk ook het schema voor de schakeling:

Er zijn twee type adapters.

Het is steeds nodig om de kleur van de draden te laten aansluiten bij de B lijn op de sticker.

Type A:

2-Oranje
1-Oranje-wit
3-Groen-wit
6-Groen

Type B:

1-Oranje-wit
2-Oranje
3-Groen-wit
6-Groen

Het resetten van de deurbel gaat als volgt:

1. Neem de 12V adapter uit het stopcontact
  2. Verwijder de inbusbout aan de onderzijde van de deurbel en neem de deurbel uit de regenkap
  3. Druk met een vinger aan de achterzijde van de deurbel het anti-diefstal knopje in of plak er een stukje tape op om dit knopje ingedrukt te houden
    (anti-diefstal knopje? zie bij de pijl in de afbeelding)
  4. Doe de 12V adapter in een stopcontact en wacht 20 seconden zodat de bel kan opstarten
    (anti-diefstalknopje moet voortdurend ingedrukt blijven anders gaat het alarm af)
  5. Druk met een paperclip aan de achterzijde van de deurbel het reset-knopje in totdat na ongeveer 5 seconden een DJING toon klinkt
  6. De camera is nu gereset en zal opnieuw opstarten
  7. Nadat de bel opnieuw is opgestart:
    1. haal de 12V adapter uit het stopcontact
    2. laat het anti-diefstal knopje los
    3. plaats de deurbel terug in de regenkap
    4. schroef de inbusbout vast aan de onderkant van de regenkap
  8. Na een Reset zal de deurbel opnieuw moeten worden toegevoegd aan de app en er moet een nieuw wachtwoord worden opgegeven.
    Maak hiervoor een bekabelde verbinding tussen de deurbel en de internet router.