Retourneren

U kunt bij ons binnen 30 dagen na aankoop, geheel zelfstandig en direct, dus zonder op onze reactie te hoeven wachten, een aankoop zonder verzendkosten terugsturen, door op deze knop te drukken:

aanmelden retour & uitprinten retourlabel

Druk om te retourneren op de knop hierboven en vul in:

 • Uw e-mailadres (waar u de bestelling mee heeft geplaatst)
 • Uw bestelnummer

Vervolgens kunt u aangeven wat u wilt retourneren, een DPD servicepunt uitzoeken en direct een retourlabel als PDF downloaden.

Volg deze 4 stappen om de retour te versturen:

 1. Print het retourlabel uit 
 2. Plak het retourlabel op een verzenddoos (verwijder andere zichtbare labels)
 3. Doe het product in de verzenddoos (in de doos hoeft geen briefje, want uw bestelnummer staat op het retourlabel)
 4. Breng het pakket naar een servicepunt van DPD

U kunt alleen via DPD retourneren en niet via een andere verzender.

Heeft u een vraag over het retourneren van een aankoop mail dan naar: [email protected]

Garantie

 • Alle producten van Doorsafe hebben 2 jaar garantie vanaf de datum van aankoop.
 • Wilt u een aankoop van langer dan 30 dagen geleden retourneren bijvoorbeeld vanwege de productgarantie? Vraag hiervoor een retourlink aan door een bericht te sturen naar [email protected] .

Herroepingsrecht

Uw herroepingsrecht:

 • U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
 • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
 • Het retour sturen van een product is gratis.
 • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden.
 • Om gebruik te maken van dit recht kunt u gedurende 30 dagen na aankoop uw retour aanmelden door hieronder op de knop te drukken.
 • Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Formulier herroepingsrecht
U kunt bij ons geheel zelfstandig en direct, dus zonder op onze reactie te hoeven wachten, een retour aanmelden en direct een retouradreslabel en een retourpakbon uitprinten door uw retour aanmelden op de rode knop hierboven. Maar wij zijn ook wettelijk verplicht om u de mogelijk te geven om u een formulier te vertrekken waarmee u kunt aangeven dat u uw aankoop wilt herroepen. Klik hier om dit formulier te downloaden. U kunt dit formulier sturen naar: [email protected] .