Home PageSupportDoorsafe 4780 4760 4765

4780-4760-4765

Volg de volgende stappen:

1. Download deze gecomprimeerde (zip) folder met daarin 10 extra ringtones: extra ringtones
  2. Haal de SD-card uit het scherm en steek deze in uw laptop of pc
  3. Unzip eerst de folder en plaats de losse 10 extra ringtones in de folder: ‘Music’ op de SD-card
  4. Plaats de SD-card weer terug in het scherm
  5. Ga nu in het menu naar ‘Bel’ en de extra ringtones zullen zichtbaar zijn en kunnen worden geselecteerd

Als u graag een eigen deuntjes als ringtone wilt dan kan dat ook: zorg dat het geluid een .mp3 file is. Toevoegen kan volgens de stappen hierboven.

Note for Mac gebruikers: als u een Mac gebruikt om de extra ringtones op de SD-kaart te zetten, dan maakt uw Mac van elk bestand een ._ versie, deze lege kopie bestanden zullen ook zichtbaar worden als ringtone in het menu. Dit is een bekend ‘probleem’ van Mac. Deze bestanden kunt u het beste negeren. Of anders de ringtones op de SD-kaart zetten op een Windows computer.