7700

Dit is een update voor het Doorsafe 7700/7710/7796 scherm.

Firmwareversie: V4.025.043

Firmware versie controleren? Ga in het menu met alle instellingen naar de onderste optie (cirkel met de i)

Het updaten naar versie V4.025.043 gaat als volgt:

1. download dit zip-bestand
  2. pak het zip bestand uit, hier zitten 2 bestanden in
  3. haal de SD-kaart uit het scherm.
  4. steek de SD-kaart in de computer
  5. zet de bestanden ER00902B-TH1 & ko op de SD-kaart
    (op de SD-kaart staan mogelijk al diverse mapjes zoals DCIM, DVR, etc. , plaats het bestand niet in een mapje, maar er naast los op de SD-kaart)
  6. haal de stroom van het scherm
  7. steek de SD-kaart met daarop de twee update bestanden in het scherm
  8. voorzie het scherm weer van stroom
  9. de update start nu, er is een scherm dat zegt dat er een update bezig is.
    Zorg dat tijdens de update de stroom niet wordt onderbroken.
  10. nadat de update klaar is zal het scherm opnieuw opstarten
  11. na het opstarten: controleer of de nieuwe firmware versie V4.025.043 is
    (Ga hiervoor  in het menu met alle instellingen naar de onderste optie (cirkel met de i))
  12. formateer nu de SD kaart in het menu (in het basis scherm, kies onderin het meest rechter icoontje, rechts naast het t-shirt icoon)
    of haal op de computer het .bin bestand weer van de SD-kaart

Voor het onderling verbinden van de deurbel met het scherm en eventueel de internet
module is een 2-draadskabel nodig.

• Een ader heeft een minimale dikte nodig van 0.5mm. Dit is bij een CAT5e UTP kabel het
    geval.
  • Des te dikker deze kabel, des te langer de kabel kan zijn. Zie ook onder de tabel.
  • Naar mate er meer deurbellen en scherm op een kabel worden aangesloten, des te
    korter de maximale kabellengte is. Er is dan eerder een dikkere kabel nodig. Zie ook onder de tabel.

Zie ook deze tabel voor een indicatie van de kabellengtes en diktes in verschillende situaties:

Het is niet mogelijk om een deuropener of een poort aan te sluiten aan het scherm.

Het is wel mogelijk om aan de deurbel het volgende aan te sluiten:

1. deuropener, unlocktijd: 5 sec., type arbeidsstroom, met externe voeding

3. deuropener, unlocktijd: 5 sec., type arbeidsstroom, met voeding van deurbel

3. deuropener, unlocktijd: 5 sec., type ruststroom (magneet), met externe voeding

4. poort, unlocktijd: 0,2 sec., type arbeidsstroom

De unlocktijden zijn niet aan te passen in het menu.

1. deuropener, unlocktijd: 5 sec., type arbeidsstroom, met externe voeding

2. deuropener, unlocktijd: 5 sec., type arbeidsstroom, met 24V DC voeding van deurbel

3. deuropener, unlocktijd: 5 sec., type arbeidsstroom (magneet), met externe voeding

4. poort, unlocktijd: 0,2 sec., type arbeidsstroom

• Via het ONVIF protocol kunnen aan het scherm nog 3 extra IP bewakingscamera’s worden toegevoegd (bij 1 deurbel, dus max. 4 deurbellen/camera’s in totaal).
  • De bewakingscamera’s moeten met dezelfde router worden verbonden als het scherm (bij de DS7710) of de internet module (bij de DS7700).
  • In het menu kunnen de IP adressen van deze aanvullende IP camera’s worden toegevoegd na het invoeren van de gebruikersnaam en wachtwoord, die bij het initialiseren van de camera door u zijn ingesteld.
  • We adviseren om deze camera’s met een netwerkkabel te verbinden met de router. Via WiFi is dit ook mogelijk, maar dit is altijd minder stabiel.
  • Deze camera’s moeten worden ingesteld op: 1080P (1920×1080) en gebruik maken van de H.264 encode mode.
  • Via het scherm kan via een splitscreen door maximaal 4 deurbellen/camera’s worden gekeken. En door op 1 van de 4 te drukken is het beeld fullscreen te zien.
  • Via de app kan via de ‘Switch’ functie worden geschakeld tussen de 4 verschillende camera’s en de deurbel.
  • Aan elke deurbel/camera kan in de app of het scherm een aparte naam worden gegeven.
  • In het menu van het scherm kan worden ingesteld, dat de beelden van de bewakingscamera’s worden opgenomen zodra er een beweging te zien is. De tijdzone waarop dit gebeurt en de gevoeligheid kan worden ingesteld. Ook kan worden ingesteld dat bij zodra er een beweging te zien is, dat dan het scherm actief wordt.

Deze camera kan worden toegevoegd aan het scherm:

De vereisten van ONVIF camera’s die aan het scherm kunnen worden toegevoegd zijn:

• 1080P (1920×1080)
  • H.264 Encode mode
  • Advies: camera verbinden met internet via netwerkkabel
  • Draaibare camera’s (PTZ – Pan Tilt Zoom) zijn niet mogelijk.
  • We hebben bijvoorbeeld tot nu toe deze twee ONVIF camera’s getest:
    • Type bullet camera: Dahua IPC-HFW1435S-W
    • Type drone camera: Dahua IPC-HDBW1435EP-W
    • Deze camera’s hebben als voordelen:
      • SD-kaart in de camera voor het maken van voortdurende opnames. Het scherm kan alleen bewegingen opnemen.
      • Metalen behuizing.
      • Aansluitbaar op internet via WiFi of een netwerkkabel

Dahua instellingen na initialisatie van de camera:

Initialisatie van de camera, om hiermee het wachtwoord en de gebruikersnaam in te stellen, kan door de camera via een browser te benaderen door het volgende IP adres in te voeren: 192.168.1.48 of 192.168.1.108

Het lampje rechtsboven op het scherm knippert als u een oproep gemist heeft. Dus iemand heeft aangebeld en u heeft niet op het scherm opgenomen. Als u dan het scherm even aanraakt dan stopt het lampje weer met knipperen.

Nee. Momenteel is het niet mogelijk om bijvoorbeeld via het ONVIF protocol onze internet camera deurbellen of bewakingscamera’s te koppelen aan een eigen NVR of NAS.

Maar dit is wel een vraag die we vaak krijgen we zijn momenteel wel aan het onderzoeken hoe we dit toch mogelijk kunnen maken. Want wij zijn voor het lokaal en gratis opslaan in plaats van in de cloud vanwege de privacy.

Momenteel is het dus alleen mogelijk om gratis en lokaal op te slaan op de SD-kaart die in het product zelf zit.

Het verwijderen van een account in de Smart Life app gaat als volgt:
1. Ga in de app rechtsonder naar: Profiel
2. Kies rechtsboven voor het wieltje om naar Instellingen te gaan
3. Kies Account en beveiliging
4. Kies Account uitschakelen
5. Wacht 5 seconden en kies Bevestigen

Wilt u op uw PC ook door uw deurbel of bewakingscamera kunnen kijken? En ook kunnen praten met wie aanbelt? En uw hele SmartHome kunnen bedienen?

Dat kan door gebruik te maken van een gratis Android Emulator zoals bijvoorbeeld: BlueStacks.

BlueStacks is een Android-emulator. Dit wordt vooral gebruikt voor Gamers, die games die alleen bestaan als apps, ook op de PC willen spelen. Maar dit is ook perfect geschikt voor Smart Home gebruikers. Een Android Emulator helpt bij het maken van een Android Virtual Device (ADV) op uw pc. Het kan worden gebruikt om apps uit Google Play Store op Windows of macOS uit te voeren. U kunt elke Android-applicatie installeren, gebruiken en verwijderen, net als een fysiek Android-apparaat. Iedereen, van een gamer, tot een smart home gebruiker tot een Android-app-ontwikkelaar, kan het gratis gebruiken.

Volg deze stappen:

1. Download en installeer Bluestacks
  2. Log in op Android met een Google account
  3. Zoek in de Google App store de Smart Life app op en installeer de app
  4. Log in op de Smart Life app met een extra gebruikers account (want het is niet mogelijk om op 2 apparaten met hetzelfde Smart Life account ingelogd te zijn)
  5. Deel vervolgens in de app de ruimte of het specifieke product met de extra gebruiker (zie de manual voor hoe delen precies werkt)

Als iemand aanbelt zal uw PC gaan rinkelen, net als uw smartphone.
En u kunt ook via de microfoon en de speakers in de PC praten met wie aanbelt

Zie hier de volledige systeem vereisten van BlueStacks.

Er zijn ook nog diverse alternatieven voor BlueStacks:

https://www.softwaretestinghelp.com/android-emulators/