6700

Wilt u op uw PC ook door uw deurbel of bewakingscamera kunnen kijken? En ook kunnen praten met wie aanbelt? En uw hele SmartHome kunnen bedienen?

Dat kan door gebruik te maken van een gratis Android Emulator zoals bijvoorbeeld: BlueStacks.

BlueStacks is een Android-emulator. Dit wordt vooral gebruikt voor Gamers, die games die alleen bestaan als apps, ook op de PC willen spelen. Maar dit is ook perfect geschikt voor Smart Home gebruikers. Een Android Emulator helpt bij het maken van een Android Virtual Device (ADV) op uw pc. Het kan worden gebruikt om apps uit Google Play Store op Windows of macOS uit te voeren. U kunt elke Android-applicatie installeren, gebruiken en verwijderen, net als een fysiek Android-apparaat. Iedereen, van een gamer, tot een smart home gebruiker tot een Android-app-ontwikkelaar, kan het gratis gebruiken.

Volg deze stappen:

1. Download en installeer Bluestacks
  2. Log in op Android met een Google account
  3. Zoek in de Google App store de Smart Life app op en installeer de app
  4. Log in op de Smart Life app met een extra gebruikers account (want het is niet mogelijk om op 2 apparaten met hetzelfde Smart Life account ingelogd te zijn)
  5. Deel vervolgens in de app de ruimte of het specifieke product met de extra gebruiker (zie de manual voor hoe delen precies werkt)

Als iemand aanbelt zal uw PC gaan rinkelen, net als uw smartphone.
En u kunt ook via de microfoon en de speakers in de PC praten met wie aanbelt

Zie hier de volledige systeem vereisten van BlueStacks.

Er zijn ook nog diverse alternatieven voor BlueStacks:

https://www.softwaretestinghelp.com/android-emulators/

Standaard na een reset is de vertraging van de push melding 0 seconden.
Maar als u wilt kan het ook langer duren voordat er een push melding via de app wordt verzonden.
Druk reset kort in om een vertraging van de push melding te stellen:
  • Reset kort: stel een eventuele vertraging in van hoe lang het duurt voordat er een push bericht wordt verzonden:
    • Druk steeds kort op de Reset button op de internet module:
      • Alleen Wit LED aan: 0 sec. vertraging
      • Wit & Rood LED aan: 15 sec. vertraging
      • Wit & Rood & Groen LED aan: 30 sec. vertraging
      • Wit & Rood & Groen & Blauw LED aan: 45 sec. vertraging
    • Kies dus 1 van deze opties. En wacht daarna 5 sec. om de keuze te bevestigen.

Druk de reset knop niet te lang in, want anders krijgt de internet module helemaal een reset:

• Reset lang: druk 5 sec. op de reset knop
    • Na een reset branden deze twee kleuren: Wit (want de module heeft stroom) & Rood knippert langzaam. Zodra de app de module in het netwerk heeft gevonden zal deze snel rood gaan knipperen. Als koppelen gelukt is gaat Blauw branden als er met WiFI is verbonden of Groen als er met een netwerkkabel is verbonden.
In het algemeen:
De kleuren van de LED’s op de internet module hebben deze betekenis:
  • WIT
    • staat aan: internet module heeft stroom (deze moet dus altijd aan staan)
  • ROOD
    • langzaam knipperen: klaar om met de app te verbinden
    • snel knipperen: bezig om te verbinden met de app / internet verbinding verbroken
  • GROEN:
    • staat aan: verbonden met internet via een netwerkkabel
  • BLAUW:
    • staat aan: verbonden met internet via WiFi
Je kunt kort of lang op de reset knop drukken:
  • Reset lang: druk 5 sec. op de reset knop
    • Na een reset branden deze twee kleuren: Wit (want de module heeft stroom) & Rood knippert langzaam. Zodra de app de module in het netwerk heeft gevonden zal deze snel rood gaan knipperen. Als koppelen gelukt is gaat Blauw branden als er met WiFI is verbonden of Groen als er met een netwerkkabel is verbonden.
  • Reset kort: stel een eventuele vertraging in van hoe lang het duurt voordat er een push bericht wordt verzonden:
    • Druk steeds kort op de Reset button op de internet module:
      • Alleen Wit LED aan: 0 sec. vertraging
      • Wit & Rood LED aan: 15 sec. vertraging
      • Wit & Rood & Groen LED aan: 30 sec. vertraging
      • Wit & Rood & Groen & Blauw LED aan: 45 sec. vertraging
    • Kies dus 1 van deze opties. En wacht daarna 5 sec. om de keuze te bevestigen.
De kleuren van de LED’s op de internet module hebben deze betekenis:
  • WIT
    • staat aan: internet module heeft stroom (deze moet dus altijd aan staan)
  • ROOD
    • langzaam knipperen: klaar om met de app te verbinden
    • snel knipperen: bezig om te verbinden met de app / internet verbinding verbroken
  • GROEN:
    • staat aan: verbonden met internet via een netwerkkabel
  • BLAUW:
    • staat aan: verbonden met internet via WiFi
RESET:
De kleuren van de LED’s op de internet module hebben deze betekenis:
  • WIT
    • staat aan: internet module heeft stroom (deze moet dus altijd aan staan)
  • ROOD
    • langzaam knipperen: klaar om met de app te verbinden
    • snel knipperen: bezig om te verbinden met de app / internet verbinding verbroken
  • GROEN:
    • staat aan: verbonden met internet via een netwerkkabel
  • BLAUW:
    • staat aan: verbonden met internet via WiFi
RESET:
Je kunt kort of lang op de reset knop drukken:
  • Reset lang: druk 5 sec. op de reset knop
    • Na een reset branden deze twee kleuren: Wit (want de module heeft stroom) & Rood knippert langzaam. Zodra de app de module in het netwerk heeft gevonden zal deze snel rood gaan knipperen. Als koppelen gelukt is gaat Blauw branden als er met WiFI is verbonden of Groen als er met een netwerkkabel is verbonden.
  • Reset kort: stel een eventuele vertraging in van hoe lang het duurt voordat er een push bericht wordt verzonden:
    • Druk steeds kort op de Reset button op de internet module:
      • Alleen Wit LED aan: 0 sec. vertraging
      • Wit & Rood LED aan: 15 sec. vertraging
      • Wit & Rood & Groen LED aan: 30 sec. vertraging
      • Wit & Rood & Groen & Blauw LED aan: 45 sec. vertraging
    • Kies dus 1 van deze opties. En wacht daarna 5 sec. om de keuze te bevestigen.