Home PageSupportDoorsafe 7565

7565

1. Tuya GDPR Privacy Compliance Validation Findings Summary gemaakt door TRUSTe
  2. Tuya Smart Cloud Platform White Paper

Zie hier een overzicht van alle certificeringen:

Over de mogelijke ingebouwde of aparte internet module:

• Als de internet module zit ingebouw in het scherm, dan kan dit scherm het 1ste, 2de, 3de, of 4de scherm zijn. Er hoeft maar 1 scherm met het internet verbonden te zijn en dit hoeft niet het eerste scherm te zijn. De andere schermen hoeven dus geen ingebouwde internet module te hebben.
  • De aparte internet module moet altijd aan het laatste scherm worden verbonden. Immers, het video & audio uit-signaal, wat anders naar het volgende scherm zou gaan, gaat nu in de internet module.

Bij zowel de ingebouwde als de aparte internet module kan er een internet verbinding worden gemaakt met WiFi of een RJ45 netwerkkabel.

Op de Doorsafe 7450, 7455, 7550 en 7555, 7565 kunnen worden aangesloten:

• In totaal 2 deurbellen.
    • Beide deurbellen moeten worden aangesloten aan het eerste scherm.
    • Zodra iemand aanbelt is er in het scherm te zien: deurbel 1 of deurbel 2 belt aan.
    • Van ieder scherm kan door 1 van de 2 deurbellen gekeken worden, ook zonder dat er iemand aanbelt.
    • De DVR functie kan alleen van 1 deurbel beelden opnemen bij beweging.
  • In totaal 4 schermen.
    • Waarbij de 1 of 2 deurbellen moeten worden aangesloten aan het eerste scherm.
    • En vervolgens loopt er een 4 aderige draad van het eerste naar het tweede scherm, en dan van het tweede naar het derde scherm, en dan van het derde naar het vierde scherm.
    • In het menu van het scherm moet worden aangegeven welk scherm het is: kamer 1, 2, 3 of 4.
    • Als iemand aanbelt rinkelen max. alle 4 schermen.
    • Als iemand op 1 van de 4 schermen opneemt stoppen de andere schermen met rinkelen.
    • Als men op de doorvebinden knop drukt in het scherm, nadat men een oproep heeft beantwoord, dan gaan de andere schermen weer rinkelen en kan iemand op een ander scherm de oproep beantwoorden.
    • Van een scherm is het mogelijk om naar 1 of naar alle andere scherm te ‘bellen’ en dan met elkaar worden gepraat.
    • Van een scherm is het mogelijk om te luisteren naar wat er bij een ander scherm te horen is, maar alleen als dit in dit andere scherm in het menu mogelijk is gemaakt, ook kan dit afluisteren van een ander scherm zichtbaar en kan direct worden beëindigd.

Over de mogelijke ingebouwde of aparte internet module:

• Als de internet module zit ingebouw in het scherm, dan kan dit scherm het 1ste, 2de, 3de, of 4de scherm zijn. Er hoeft maar 1 scherm met het internet verbonden te zijn en dit hoeft niet het eerste scherm te zijn. De andere schermen hoeven dus geen ingebouwde internet module te hebben.
  • De aparte internet module moet altijd aan het laatste scherm worden verbonden. Immers, het video & audio uit-signaal, wat anders naar het volgende scherm zou gaan, gaat nu in de internet module.

Bij zowel de ingebouwde als de aparte internet module kan er een internet verbinding worden gemaakt met WiFi of een RJ45 netwerkkabel.

Het is nodig om in de Smart Life om te schakelen van Eenwegs-audio naar Tweewegse audio. Dit gaat als volgt:

1. Ga naar instellingen, kies voor het pennetje rechtsboven:

2. Kies Basis feature set:

3. Selecteer Audiomodus: Tweewegse Audio

Een deurbel kan met maximaal 20 gebruikers worden gedeeld.

Zie hier alle beperkingen van de Smart Life app van Tuya: https://docs.tuya.com/en/iot/introduction-of-tuya/usage-limited

Shared user quantity Maximum number of users with whom a device or device group can be shared 20

Ja dat is mogelijk.

• Aan de achterkant van het scherm is het mogelijk om 2 bedrade bewakingscamera’s toe te voegen aan de aansluitpunten CCTV1, CCTV2 en GND.
  • Er moet dus een 2 aderige draad lopen van de camera naar het scherm.
  • Maar het scherm kan maar van 1 bron opnames maken. Dit maakt het nut van aansluiten van bedrade bewakingscamera’s beperkt.

Als u een bewakingscamera wilt toevoegen, kies er dan voor om deze camera direct aan de Smart Life app toe te voegen. Die zijn dan niet aan het scherm gekoppeld. Maar wel aan de smartphone. De camera kan permanent opnames maken opslaan op de SD-kaart in de camera. Of met de app kunnen aanvullende opnames worden gemaakt tijdens het kijken door de camera en deze aanvullende opnames worden opgeslagen in het geheugen van de smartphone zelf.

Zie hier de diverse bewakingscamera’s en andere beveiligingsproducten die aan de Smart Life app zijn toe te voegen.

• Er komt een kabel uit de achterkant van de deurbel. Deze kabel is 10 cm. lang.
  • In het scherm worden aan de achterkant de meegeleverde stekkertjes gestoken. Aan de stekkertjes zit een draad van 10 cm.
  • Deze korte draden moeten vervolgens worden verbonden met de langere kabel die van de deurbel naar het scherm loopt.
  • Kabellengte onder de 20 meter: 4 aderige kabel een kern van 0.5mm (RVV4x0.5mm2)

• Kabellengte meer dan 20 meter: via coax kabel (SYV-75-3)

Meegeleverde stekkers voor in het scherm:

Kabel aan achterkant deurbel:

• Het verbinden van draden kan op verschillende manier:
    1. Met een kroonsteentje
    2. In elkaar draaien van de kabels en daarna afplakken met tape
    3. Met een snelkoppeling of snelconnector.
      Hier in de afbeelding een WAGO 221-412, maar ook een 221-413, 221-414 of 221-415 zij mogelijk, het laatste getal staat steeds voor het aantal poorten in de klem.
      En een WAGO 222-412, maar ook een 222-413, 222-414 of 222-415 zij mogelijk, het laatste getal staat steeds voor het aantal poorten in de klem.

Kroonsteentje:

In elkaar draaien van de draad:

Snelkoppeling: