Onze Pitch

Wil je een internet camera deurbel waar je geen spijt van krijgt? Dat wil je dit:

1. Je wilt niet buiten, maar binnen verbinden met internet.
Zorg bij een internet camera deurbel er altijd voor dat je binnenshuis de verbinding met de internet router maakt, via WiFi of een netwerkkabel. Dit kost misschien bij de installatie iets meer moeite, maar dit is echt de moeite waard. Want je gaat steeds video bellen met de deurbel. Dus je wilt een zo goed mogelijke en hele stabiele internet verbinding met de deurbel. En buiten zijn WiFi signalen meestal niet echt stabiel. Want het signaal moet dan eerst door muren, metalen of vochtige regenachtige lucht, en hier hebben WiFi signalen moeite mee.
2. Je wilt niks en nooit betalen voor opslag & beelden lokaal en 100% gratis opslaan.
Bij al onze producten betaal je helemaal niks voor het opslaan van de beelden. Dus je betaalt nu niks voor opslag, en nooit niks voor opslag. Dus reken maar uit hoe snel je dan de aankoop kan terugverdienen. En bij alle Doorsafe producten worden alle beelden lokaal opgeslagen op een SD-kaart. Dus je hebt zelf 100% controle over deze beelden. Er is niemand in de cloud die meekijkt met deze beelden. De op de SD-kaart opgeslagen beelden zijn via de app terug te kijken. Of via het scherm. Of je steek de SD-kaart in je PC en daar de opnames te bekijken. Dus zelfs zonder een internet verbinding kan je alle opnames terugkijken. En als de SD-kaart buiten in de deurbel zit, dan is deze beschermd met een diefstal alarm.
3. Je wilt een universele gecertificeerde app die voldoet aan de AVG, en meer dan 5 miljoen dowloads heeft.
Al onze producten werken met de universele Smart Life app die al meer dan 5 miljoen downloads heeft. Dit is dus een hele stabiele app, zonder bugs, en die goed wordt bijgehouden als er Andorid of iOS updates zijn. En omdat al zoveel mensen deze app gebruiken wereldwijd, zal deze app nooit ineens verdwijnen uit de app-stores. De Smart Life app is bovendien onafhankelijk gecertificeerd is en voldoet volledig aan de AVG. En deze app is universeel: heel veel andere fabrikanten maken gebruik van exact dezelfde app, dus u zit in de toekomst niet aan Doorsafe producten vast. Deze app gemaakt door het bedrijf Tuya is hard op weg om de 'MS Windows' of 'Google Android' van Smarthome producten te worden.
4. Je wilt een mooie design deurbel van robuust en weerbestendig metaal & een prachtig en snel 7 inch touch scherm.
Pak onze producten eens vast en je voelt het direct: kwaliteit. De deurbel heeft een mooi strak design. En is beschikbaar in zowel zilver als zwart. Onze deurbellen zijn gemaakt van een zink/aluminium legering en is hierdoor zeer robuust en goed bestand tegen stof & water. Het 7 inch IPS touch scherm reageert snel op aanraking en is mooi en onopvallend vormgegeven.
5. Je wilt aan je deurbel een scherm kunnen toevoegen, dat dient als een stabiel & betrouwbaar basisstation. Dus een vaste plek in huis, waar ook zonder internet beelden in worden opgeslagen en in terug te kijken zijn. Dus een plek waarop altijd en iedereen, zonder app of internet, kan zien wie er aanbelt, dus ook uw kinderen, de oppas, opa, oma of logees.
Een app, ook voor onderweg is reuze handig. Maar in de praktijk wil je niet 100% afhankelijk zijn van een app op een bepaalde smartphone. Want die kan net even op stil of uit staan of geen internet hebben. Ook hebben kinderen, de oppas, de grootouders, of vrienden of logees vaak de app helemaal niet geïnstalleerd op hun smartphone. Daarom is het toevoegen van een scherm in de praktijk enorm handig. Het is een stabiel & betrouwbaar basisstation. Hierdoor kan je echt altijd op een vaste plek in huis, zelfs als het internet wegvalt, zien wie er aanbelt, praten, opnames maken & terugkijken.

Kortom:

Bekijk ook eens deze reviews van het bekende merk van TV. Al deze duizenden negatieve reviews zullen u misschien verbazen, maar ons niet. Wij verkopen al 15 jaar internet camera deurbellen. Wij weten wat in de praktijk goed werkt. Alle internet camera deurbellen, die alleen werken via WiFi, alleen op batterijen, zonder scherm, waarbij je per maand moet betalen, en alleen in de cloud kunt opslaan (en dus zonder 100% veilige en private lokale opslag), dat werkt in de praktijk niet lekker en daar ga je spijt van krijgen. Dus: krijg geen spijt, kies kwaliteit, kies een Doorsafe internet camera deurbel!