DS4110 | deurbel met camera, draadloos + 3,5″ scherm

179.00 154.00

✅ A-merken met korting + Doorsafe huismerk: net zo goed & nog goedkoper
✅ Alleen hier bij Doorsafe te koop: unieke accessoires
✅ Dé specialist in camera deurbellen
✅ Voor 23.30 uur besteld, morgen bezorgd
Gratis retourneren binnen 30 dagen: wij stellen geen vragen!
Gratis bezorging vanaf €90


✅ Nu met 2 gratis Doorsafe stickers
✅ Nu met Gratis 4 x type AA penlite batterijen voor in de buitendeurbel

Specificaties Doorsafe 4110 & vergelijken met de andere modellen

  
 TABEL NAAR RECHTS SCROLLEN?
→ swipe met vinger
→ gebruik de scroll-balk onderaan de tabel

→ klik op tabel & gebruik toetsenbord pijltjes
 

 

Merk & Model
Ons expert oordeel:
prijs/kwaliteitsverhouding


Ons expert oordeel:
makkelijk te installeren


Scherm3,5 inch kleur3.5 inch kleur2,4 inch kleur7 inch kleur7 inch kleur
Mogelijke uitbreidingenMax. twee buitenbellen DS4110; Max. 1 scherm;
Bestaande deurbelgong niet aansluitbaar.
Max. 3 schermen DS4365;
Max. 1 deurbel;
Bestaande deurbelgong niet aansluitbaar.
Max. 2 buitenbel DS4250;
Max. 3 schermen DS4255;
Bestaande deurbelgong niet aansluitbaar.
Max. 2 buitenbel DS4250;
Max. 2 schermen DS4255;
Bestaande deurbelgong niet aansluitbaar.
Max. 3 Beveiligingscamera’s DS4859; door RFID chips perfect geschikt voor elocks.
Bestaande deurbelgong niet aansluitbaar.
Stroomaansluiting:
via batterijen (Plug & Play) of via een stroomadapter.
+ Bel werkt op 4 x AA meegeleverde batterijen, dus Plug & Play!

Bel kan ook werken op 12V DC 1A met deze 12V stroomadapter DS4970 (wordt dus niet direct meegeleverd, want er zitten al batterijen in de doos)

+ Scherm werkt op interne accu of op meegeleverde stroomadapter in schermhouder. Accuduur scherm is max. 8 uur, ook afhankelijk van gebruik. Accu en stroomadapter voor scherm worden meegeleverd.

(Dus: stroomadapter en accu voor scherm wordt meegeleverd, voor de bel alleen de batterijen)
+ Bel werkt op 5V 2A stroomadapter (in bel zit een back-up accu voor stroomuitval). Bel kan werken op: AC9~16V/DC5~16V.

+ Scherm werkt op interne accu of op 5V 2A stroomadapter. Accuduur scherm is max. 8 uur, ook afhankelijk van gebruik.

(Dus: stroomadapters en interne accu's voor zowel bel als scherm worden meegeleverd)
+ Bel werkt op 2 x C batterijen (gratis meegeleverd) dus Plug & Play!

Bel kan ook werken op 12V DC 1A met deze 12V stroomadapter DS4970 (wordt dus niet direct meegeleverd, want er zitten al batterijen in de doos)

+ Scherm werkt op interne accu of op stroomadapter in schermhouder. Accuduur scherm is max. 8 uur, ook afhankelijk van gebruik. Accu en stroomadapter voor scherm worden meegeleverd.

(Dus: stroomadapter en accu voor scherm wordt meegeleverd, voor de bel alleen de batterijen)
+ Bel werkt op 12V DC 1A stroomadapter (in bel zit een back-up accu voor stroomuitval). Bel kan werken op: AC9~16V/DC5~16V.

+ Scherm werkt op interne accu of op stroomadapter in schermhouder. Accuduur scherm is max. 8 uur, ook afhankelijk van gebruik.

(Dus: stroomadapters en interne accu's voor zowel bel als scherm worden meegeleverd)
+ Bel werkt op 13.5V DC 1.5A stroomadapter (in bel zit een back-up accu voor stroomuitval).

+ Scherm werkt op interne accu of op stroomadapter. Accuduur scherm is max. 8 uur, ook afhankelijk van gebruik.

(Dus: stroomadapters en interne accu's voor zowel bel als scherm worden meegeleverd)
Foto/Video & OpslagMaakt foto’s, max. 100 foto's opslag in scherm.Maakt foto’s, opslag max. 200 foto's in scherm. Maakt foto’s, max. 100 foto's opslag in scherm.Maakt foto’s of video’s, opslag op 8Gb SD-card (gratis meegeleverd)Maakt foto’s of video’s, opslag op 16Gb SD-card (gratis meegeleverd) - 1 uur opnemen kost 200mb, onafhankelijk hoeveel aangesloten camera's
Monitoringfunctie (kijken door bel zonder dat er eerst is aangebeld)JaJa, alleen bij deurbel op 12VJa, alleen bij deurbel op 12VJaJa
BewegingsmelderNeeJa, via PIR-sensorNeeJa, via PIR-sensorNee
Cameraresolutie/kijkhoek320x240/135°640x480/120°- verstelbare lens640x480/120°640x480/120°- verstelbare lens800x480/90°
HoekmontagebeugelMeegeleverdOptioneel beschikbaar DS4992Optioneel beschikbaar DS4290Optioneel beschikbaar DS4992niet beschikbaar
Weerbestendig/ Materiaal buitendeurbelJa, hard plasticJa, bel heeft stevige aluminium voorkant, rest is hard plasticJa, hard plasticJa, bel heeft stevige aluminium voorkant, rest is hard plasticJa, hard plastic
Reikwijdte 2,4 Ghz. signaal25-250m.25-250m.25-250m.25-250m.25-250m.
Ringtone8 - volume instelbaar7 - volume & duur instelbaar3 - volume & duur instelbaar4 - volume instelbaar – meer ringtones of zelfs eigen muziekjes toevoegen via SD-card is mogelijk 16 polyphone ringtones - volume instelbaar
Naamplaatje in belJaNeeJaNeeNee
AanbelbevestigingJaJaJaJaJa
DiefstalbeveiligingNeeJaJaJaJa
NachtzichtJa (5xLED)Ja (2xIR LED)Ja (6xLED)Ja (2xIR LED)Ja (6xIR LED)
Elektrische deuropenerMax. 1, zowel arbeids- als ruststroom mogelijk, deuropentijd instelbaar.Max. 1, zowel arbeids- als ruststroom mogelijk, exit button mogelijk, deuropentijd instelbaar.Max. 1, zowel arbeids- als ruststroom mogelijk, exit button mogelijk, deuropentijd instelbaar.Max. 1, zowel arbeids- als ruststroom mogelijk, exit button mogelijk, deuropentijd instelbaar.Max. 1, zowel arbeids- als ruststroom mogelijk, deuropentijd instelbaar, bel levert ook de stroom voor de deuropener (dit is 13.5V DC)
Menu talenEngelsNederlands, Duits, Engels, Spaans, Frans, RussischNederlands, Duits, Engels, Pools, Frans, Italiaans, Portugees, ChineesNederlands, Duits, Engels, Spaans, Frans, RussischEngels
Afmetingen- met batterijen unit: 40 x 49 x 200 mm, zonder batterijen unit: 40 x 49 x 125 mm
- binnenunit: 85 x 110 x 25 mm
- binnenunit houder/oplader: 98 x 78 x 70 mm
- buitendeurbel in regenkap: 142 x 78 x 40 mm
- binnenscherm: 125 x 85 x 20 mm
- buitendeurbel: 105 x 167 x 50 mm
- binnenunit: 52.7 x 188.2 x 26.3 mm
- binnenunit houder/oplader: 80 x 95.2 x 103.7 mm
- buitendeurbel: 134 x 74 x 31 mm
- binnenscherm: 200 x 27 x 150 mm
- buitendeurbel in regenkap: 158 x 84 x 30 mm
- binnenscherm: 190 x 120 x 18 mm

Aanbevolen accessoires

Doorsafe 4110: mooie compacte deurbel, groter scherm & super makkelijk te installeren

 • De Doorsafe 4110 is een draadloze camera deurbel die bestaat uit twee onderdelen: een buitendeurbel en een 3.5 inch kleurenscherm. Zodra iemand aanbelt krijg je gelijk een oproep op het scherm, je ziet draadloos wie er aanbelt en je kan praten en luisteren. Je kunt een oproep beantwoorden of wegdrukken.
 • Deze camera deurbel heeft een hoge prijs/kwaliteitsverhouding want vooral de deurbel is mooi compact van formaat en kan ook werkt op 4 x AA batterijen. Ook heeft het scherm met 3,5 inch een mooi formaat. Beide zijn ze gemaakt van goed stevig kunststof. Als je de bel en het scherm vastpakt merk je direct dat dit kwaliteit heeft en lang mee zal gaan. Verder is deze deurbel erg makkelijk te installeren en is ook erg makkelijk in het gebruik. Hij maakt foto’s van wie aanbelt en er is veel in te stellen, zoals 8 verschillende beltonen en ook het volume van de beltoon.
  Daarom: 4 sterren voor prijs/kwaliteitsverhouding.
 • Deze camera deurbel is echt super makkelijk te installeren omdat de buitendeurbel op batterijen kan werken. Dit zijn 4 AA Penlite batterijen. Deze batterijen worden nu gratis meegeleverd! Makkelijker dan dit bestaat niet qua installatie, want stop de meegeleverde batterijen in de bel en het scherm, hang de bel op en het werkt. Dit is dus echt plug & play. Aansluiten op 12V is dus niet perse nodig want de bel werkt ook geheel op batterijen. De installatie is sowieso veel makkelijker dan een internet deurbel want die moet na installatie ook nog eerst worden verbonden met het internet (wat niet altijd (direct) goed gaat). Ook is deze deurbel in het gebruik echt eenvoudig.
  Daarom: 5 sterren voor makkelijk te installeren.
 • Hoe lang de batterijen meegaan is volledig afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Bij gemiddeld gebruik zullen de batterijen 1 of 2 keer per jaar moeten worden vervangen.
 • Deze batterijen gaan in de aparte batterijenunit die onderin de deurbel wordt gestoken. Hiervoor plaats je eerst 1 voor 1 de batterijen in de batterijenunit en schroef je het waterdichte afdekkapje er op met de meegeleverde schroevendraaier. Dan plaats je het kapje met het naamplaatje en steek je de batterijen unit onder in de deurbel. Daarna is de deurbel klaar voor gebruik. Zodra iemand aanbelt krijg je gelijk een oproep op het scherm, waarmee je vervolgens kan praten en luisteren. Je kunt een oproep beantwoorden of wegdrukken nadat iemand heeft aangebeld.
 • Er worden twee verschillende montagebeugels direct meegeleverd. In de beugels zitten verschillende gaatjes waar je met schroeven de deurbel op zijn plek kunt hangen. En dit kan ook in een hoek. Met het ingebouwde waterpasje kan je deurbel goed recht hangen.
 • Als je deurbel op batterijen wil laten werken met de batterijen unit, gebruik je de lange montagebeugel.
  Als je de deurbel wilt aansluiten op 12V dan gebruik je de korte montagebeugel. Want wanneer de deurbel op 12V werkt kan de aparte batterijen unit worden weggelaten.
 • Een 12 Volt adapter voor de buitendeurbel is als aanvulling te koop, dit is de Doorsafe 4970. 
 • Wanneer de buitendeurbel op 12V is aangesloten, dan is de monitorfunctie beschikbaar. Met deze functie kan men door de camera kijken, ook wanneer er nog niemand heeft aanbelt. (Wanneer de buitendeurbel wordt gebruikt op basis van batterijen is de monitorfunctie niet beschikbaar om de batterijen te besparen. Je kunt dus bij het gebruik van batterijen alleen door de camera kijken nadat er iemand heeft aangebeld.)
 • De binnenunit is een 3.5 inch kleurenscherm en werkt via een meegeleverde ingebouwde accu. Zodra het scherm in de houder staat wordt de accu in het scherm opgeladen.
 • De verbinding tussen de deurbel en het scherm gaat geheel draadloos via een eigen 2,4 Ghz. signaal. Je hebt voor deze draadloze deurbel dus geen internetverbinding nodig. Het bereik is afhankelijk van je omstandigheden bijvoorbeeld de dikte van de muren en het aantal muren waar het signaal doorheen moet, het zal ergens liggen tussen de 20 en de 250 meter. Om het bereik te verlengen kan je altijd nog de uitklapbare antenne gebruiken aan de bovenkant van het scherm. Heeft u twijfels over het bereik? Dit is echt een kwestie van uitproberen. U kunt gratis retourneren.
 • Zodra er iemand voor de deur staat en aanbelt, wordt er automatisch een foto gemaakt. Deze foto kan je door op Replay te drukken bekijken. De foto wordt voorzien van een datum en een tijd. In het menu kan je er  voor kiezen om standaard 1, 2 of 3 foto’s te laten maken. Deze foto’s worden opgeslagen op het lokale geheugen van het binnenscherm.  Tijdens een oproep kunnen nog aanvullende foto’s worden gemaakt. Er worden tot maximaal 100 foto’s opgeslagen. Een extra abonnement voor opslag is dus niet nodig.
 • In het geval van een gemiste bezoeker zal er een knop op het scherm gaan knipperen die aangeeft dat iemand heeft aangebeld waarvan een foto is gemaakt.
 • In het menu van het scherm is veel in te stellen:
  • het volume van de speaker in het scherm
  • het volume van de beltoon (5 niveau’s waaronder stil, je hoort dan geen beltoon als iemand aanbelt)
  • een van de 8 verschillende beltonen
  • de helderheid van het scherm
  • de datum en tijd die bij iedere foto zal worden getoond
  • of je een toon hoort als je drukt op een knop op het scherm
  • of de deurbel foto’s moet maken van wie aanbelt en of er dan 1, 2 of 3 foto’s moeten worden gemaakt
  • je kunt foto’s bekijken en wissen
  • de instellingen terug zetten naar de fabrieksinstellingen
  • of een extra deurbel toevoegen
 • De camera heeft een 135 graden groothoeklens en nachtzicht. Boven de cameralens zitten 5 LED’s die zichtbaar wit licht geven wanneer het donker is.
 • Zodra er iemand aanbelt dan krijg de aanbeller hiervan direct een aanbelbevestiging doordat er een toon te horen is en het lampje achter de deurbelknop gaat branden.
 • Deze deurbel is volledig weerbestendig en de bedrading kan hiervoor ook waterdicht met een kapje worden afgesloten.
 • Op het scherm kunnen ook maximaal 4 buitendeurbellen worden aangesloten voor wanneer er meerdere ingangen zijn.
 • Deze draadloze deurbel kan ook worden aangesloten op een elektrische deuropener. De opener moet zelf van stroom worden voorzien waarbij de deurbel alleen werkt als een schakelaar in dit circuit. In de buitendeurbel zitten 2 soorten aansluitpunten voor het aansluiten van deze elektrische deuropener. Er zijn namelijk 2 soorten openers mogelijk: Normally Open Locks (Ruststroom) of Normally Closed locks (Arbeidsstroom). Bij ruststroom valt bij de opener de stroom weg wanneer het slot open moet gaan, dit is bijvoorbeeld een magneetdeuropener. Bij Arbeidsstroom krijgt de opener alleen stroom wanneer de opener open moet gaan. De deurbel werkt zelf alleen als een schakelaar en levert zelf niet de stroom voor de opener. De lengte in seconden waarop het slot open blijft is in te stellen tussen de 1 en 25 seconden door 5 sec. te drukken op zowel de groene als de menu knop.

Standaard meegeleverd

 • 3,5 inch kleuren scherm
 • Oplaadbare Ni-NH accu voor in het scherm
 • Schermhouder die ook een oplader is voor de batterijen in het scherm
 • Stroomadapter voor het scherm 6V DC, 300 mA
 • Buitendeurbel met ingebouwde camera en LED voor nachtzicht
 • Batterijen unit die in de deurbel kan worden gestoken
 • Montagebeugel kort (voor alleen de deurbel)
 • Montagebeugel lang (voor deurbel + batterijenunit)
 • Schroevendraaier
 • Naamplaatje voor op batterijenunit
 • 4 X AA Penlite batterijen worden nu gratis meegeleverd
 • 2 x Doorsafe sticker

Overige specificaties

 • Uitbreidingen: een tweede binnenmonitor is bij dit model niet mogelijk. Een tweede, derde of vierde buitendeurbel aansluiten is wel mogelijk.

Manual, Videos & FAQ’s

Load More

 

Load More

 

Load More

  

Load More