doorsafe 2200 digitale deurspion shop 1010
doorsafe 2200 digitale deurspion shop 1010
doorsafe 2200 digitale deurspion shop 1280

DS2200 | digitale deurspion

106.00 incl. BTW

Voor 23.30 uur besteld, morgen bezorgd
Gratis retourneren binnen 30 dagen: wij stellen geen vragen!
Gratis bezorging vanaf €90
1 jaar fabrieksgarantie op je deurbel
 Alleen bij Doorsafe te koop: unieke accessoires
Dé specialist in camera deurbellen

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer weer op voorraad:

Beknopte specificaties Doorsafe 2200

Nachtzicht
Weerbestendig
Bewegingssensor ✔ 
Nachtzicht
Maakt foto’s en video’s

→ bekijk alle specificaties

Doorsafe 2200: dé digitale deurspion

De Doorsafe 2200 is dé digitale deurspion voor jouw voordeur. Met deze deurspion weet je altijd wie er heeft aangebeld, zelfs wanneer je niet thuis bent! Deze digitale deurspion maakt namelijk automatisch twee foto’s zodra iemand aanbelt. Dankzij het TFT kleurenscherm zie je bovendien snel en eenvoudig wie er voor de deur staat. Dit werkt ook nachts, dankzij de infrarood LEDs.  Deze digitale deurspion heeft ook een PIR bewegingsmelder. Bij beweging neemt de bel ook direct twee foto’s. Aanvullend is het ook mogelijk om video’s op te nemen. Praten en luisteren met degene die aanbelt is met deze deurspion niet mogelijk. Mocht je dit wel willen, bekijk dan de Doorsafe 6910 of Doorsafe 6920.

→ bekijk de uitgebreide productomschrijving

Uitgebreide productomschrijving Doorsafe 2200

Hoe werkt de Doorsafe 2200?
De Doorsafe 2200 is een digitale deurspion, met aan de ene kant van de voordeur een deurbel en een camera. Aan de andere kant heeft de Doorsafe 2200 een TFT-kleurenscherm en bedieningsknoppen. De Doorsafe 2200 gaat door het bestaande deurspion gaatje in de voordeur. Daarnaast is er 1 duidelijke beltoon te kiezen, maar meer heb je ook niet nodig! De beltoon is namelijk luid en duidelijk te horen. Als je even niet gestoord wil worden dan kan je uiteraard het belsignaal ook uitzetten.

Waarom je deze deurspion moet hebben!
Je kan de Doorsafe 2200 gebruiken om snel en eenvoudig te zien wie zich aan de andere kant van de deur bevindt. Niet als onduidelijk silhouet, zoals bij vele andere deurspionnen met een lens, maar op een duidelijk TFT-kleurenscherm van 6 cm x 4,5 cm. Je hoeft de deur niet te openen, of op een kier te zetten met een ketting. De Doorsafe 2200 heeft als extra voordeel dat van iedere bezoeker die aanbelt automatisch twee foto’s genomen worden. Zo kan je bijvoorbeeld ook achteraf zien er wie heeft aangebeld, dus ook van de momenten dat er niemand thuis was. Daarnaast kunnen er ook aanvullende foto’s en video’s worden gemaakt van wie aanbelt.

Bewegingsmelder
De Doorsafe 2200 heeft ook een bewegingsmelder, hierdoor gaat de bel en worden er direct 2 foto’s genomen zodra er iemand in de buurt komt van je voordeur. Alle bestanden kunnen worden opgeslagen in een uitneembare mini SD kaart van 8GB die wordt meegeleverd. Deze digitale deurspion zorgt dus niet alleen voor gemak, maar ook voor een extra veilig gevoel!

Alle specificaties

  • Deurbel: ja, 1 soort beltoon beschikbaar, maar deze kan echter voor rust worden uitgezet
  • Schermafmeting: 6 cm x 4,5 cm (3″); 320 x 240 resolutie
  • Camera: 160 graden kijkhoek
  • Nachtzicht: 3 meter, kan ook aan en uit worden gezet
  • Bewegingsmelder: Ja, via een PIR bewegingsmelder
  • SD-card: mini SD-card 8GB (wordt meegeleverd)
  • Gat in deur:  minimaal 1.3 cm tot 4.5 cm
  • Dikte deur: minimaal 3.5 cm tot 12 cm
  • Spanning: meegeleverde accu die je kunt opladen via meegeleverde USB lader of 2 x AAA batterij of 5V via een USB adapter
  • Afmeting: binnen: 122 x 76 x 17 mm. ; buiten: grote ring diameter 63 mm – kleine ring diameter 41 mm – hoogte 17 mm

Alternatieven

Extra informatie

Kleur

Zwart, Zilver