DS4771 | deurbel met DRAAIBARE camera, draadloos – 2 x deurbel + 2 x 7″ scherm

370.00

✅ A-merken met korting + Doorsafe huismerk: net zo goed & nog goedkoper
✅ Alleen hier bij Doorsafe te koop: unieke accessoires
✅ Dé specialist in camera deurbellen
✅ Voor 23.30 uur besteld, morgen bezorgd
Gratis retourneren binnen 30 dagen: wij stellen geen vragen!
Gratis bezorging vanaf €90


✅ Nu met 2 gratis Doorsafe stickers
✅ Nu met 2 x gratis 8Gb SD-kaart

Specificaties Doorsafe 4780 & vergelijken met de andere modellen

  
 TABEL NAAR RECHTS SCROLLEN?
→ swipe met vinger
→ gebruik de scroll-balk onderaan de tabel

→ klik op tabel & gebruik toetsenbord pijltjes
 

 

Merk & Model
Ons expert oordeel:
prijs/kwaliteitsverhouding


Ons expert oordeel:
makkelijk te installeren


Scherm7 inch kleur7 inch kleur3,5 inch kleur3.5 inch kleur2,4 inch kleur
Mogelijke uitbreidingenTweede buitenbel en/of Tweede en derde schermMax. 3 beveiligingscamera’s; door RFID chips perfect geschikt voor elocksTweede buitenbelTweede en derde schermTweede buitenbel en/of Tweede scherm
Stroomaansluiting:
via batterijen (Plug & Play) of via een stroomadapter.
+ Bel werkt op 12V DC 1A stroomadapter (in bel zit een back-up accu voor stroomuitval). Bel kan werken op: AC9~16V/DC5~16V.

+ Scherm werkt op interne accu of op stroomadapter in schermhouder. Accuduur scherm is max. 8 uur, ook afhankelijk van gebruik.

(Dus: stroomadapters en interne accu's voor zowel bel als scherm worden meegeleverd)
+ Bel werkt op 13.5V DC 1.5A stroomadapter (in bel zit een back-up accu voor stroomuitval).

+ Scherm werkt op interne accu of op stroomadapter. Accuduur scherm is max. 8 uur, ook afhankelijk van gebruik.

(Dus: stroomadapters en interne accu's voor zowel bel als scherm worden meegeleverd)
+ Bel werkt op 4 x AA meegeleverde batterijen, dus Plug & Play!

Bel kan ook werken op 12V DC 1A met deze 12V stroomadapter DS4970 (wordt dus niet direct meegeleverd, want er zitten al batterijen in de doos)

+ Scherm werkt op interne accu of op meegeleverde stroomadapter in schermhouder. Accuduur scherm is max. 8 uur, ook afhankelijk van gebruik. Accu en stroomadapter voor scherm worden meegeleverd.

(Dus: stroomadapter en accu voor scherm wordt meegeleverd, voor de bel alleen de batterijen)
+ Bel werkt op 5V 2A stroomadapter (in bel zit een back-up accu voor stroomuitval). Bel kan werken op: AC9~16V/DC5~16V.

+ Scherm werkt op interne accu of op 5V 2A stroomadapter. Accuduur scherm is max. 8 uur, ook afhankelijk van gebruik.

(Dus: stroomadapters en interne accu's voor zowel bel als scherm worden meegeleverd)
+ Bel werkt op 2 x C batterijen (gratis meegeleverd) dus Plug & Play!

Bel kan ook werken op 12V DC 1A met deze 12V stroomadapter DS4970 (wordt dus niet direct meegeleverd, want er zitten al batterijen in de doos)

+ Scherm werkt op interne accu of op stroomadapter in schermhouder. Accuduur scherm is max. 8 uur, ook afhankelijk van gebruik. Accu en stroomadapter voor scherm worden meegeleverd.

(Dus: stroomadapter en accu voor scherm wordt meegeleverd, voor de bel alleen de batterijen)
Foto/Video & OpslagMaakt foto’s of video’s, opslag op 8Gb SD-card (gratis meegeleverd)Maakt foto’s of video’s, opslag op 16Gb SD-card (gratis meegeleverd) - 1 uur opnemen kost 200mb, onafhankelijk hoeveel aangesloten camera'sMaakt foto’s, max. 100 foto's opslag in scherm.Maakt foto’s, opslag max. 200 foto's in scherm. Maakt foto’s, max. 100 foto's opslag in scherm.
Monitoringfunctie (kijken door bel zonder dat er eerst is aangebeld)JaJaJaJa, alleen bij deurbel op 12VJa, alleen bij deurbel op 12V
BewegingsmelderJa, via PIR-sensorNeeNeeJa, via PIR-sensorNee
Cameraresolutie/kijkhoek640x480/120°- verstelbare lens800x480/90°320x240/135°640x480/120°- verstelbare lens640x480/120°
HoekmontagebeugelOptioneel beschikbaar DS4992niet beschikbaarMeegeleverdOptioneel beschikbaar DS4992Optioneel beschikbaar DS4290
Weerbestendig/ Materiaal buitendeurbelJa, bel heeft stevige aluminium voorkant, rest is hard plasticJa, hard plasticJa, hard plasticJa, bel heeft stevige aluminium voorkant, rest is hard plasticJa, hard plastic
Reikwijdte 2,4 Ghz. signaal25-250m.25-250m.25-250m.25-250m.25-250m.
Ringtone4 - volume instelbaar – meer ringtones of zelfs eigen muziekjes toevoegen via SD-card is mogelijk 16 polyphone ringtones - volume instelbaar8 - volume instelbaar7 - volume & duur instelbaar3 - volume & duur instelbaar
Naamplaatje in belNeeNeeJaNeeJa
AanbelbevestigingJaJaJaJaJa
DiefstalbeveiligingJaJaNeeJaJa
NachtzichtJa (2xIR LED)Ja (6xIR LED)Ja (5xLED)Ja (2xIR LED)Ja (6xLED)
Elektrische deuropenermax. 1, zowel arbeids- als ruststroom, deuropentijd instelbaarmax. 1, zowel arbeids- als ruststroom, deuropentijd instelbaar, bel levert ook de stroommax. 1, zowel arbeids- als ruststroom, deuropentijd instelbaarmax. 1, zowel arbeids- als ruststroom, deuropentijd instelbaarmax. 1, zowel arbeids- als ruststroom, exit button mogelijk, deuropentijd instelbaar
Menu talenNederlands, Duits, Engels, Spaans, Frans, RussischEngelsEngelsNederlands, Duits, Engels, Spaans, Frans, RussischNederlands, Duits, Engels, Pools, Frans, Italiaans, Portugees, Chinees
Afmetingen- buitendeurbel: 134 x 74 x 31 mm
- binnenscherm: 200 x 27 x 150 mm
- buitendeurbel in regenkap: 158 x 84 x 30 mm
- binnenscherm: 190 x 120 x 18 mm
- met batterijen unit: 40 x 49 x 200 mm, zonder batterijen unit: 40 x 49 x 125 mm
- binnenunit: 85 x 110 x 25 mm
- binnenunit houder/oplader: 98 x 78 x 70 mm
- buitendeurbel in regenkap: 142 x 78 x 40 mm
- binnenscherm: 125 x 85 x 20 mm
- buitendeurbel: 105 x 167 x 50 mm
- binnenunit: 52.7 x 188.2 x 26.3 mm
- binnenunit houder/oplader: 80 x 95.2 x 103.7 mm

Aanbevolen accessoires:

Doorsafe 4780: groot scherm, draaibare camera, bewegingssensor & opslag videos op SD-card

 • De Doorsafe 4780 is een draadloze camera deurbel die bestaat twee onderdelen: een buitendeurbel en een 7 inch kleurenscherm. Zodra iemand aanbelt krijg je gelijk een oproep op het scherm, je ziet draadloos wie er aanbelt en je kan praten en luisteren. Je kunt een oproep beantwoorden of wegdrukken.
 • Deze camera deurbel heeft een maximale prijs/kwaliteitsverhouding want de prijs is laag voor wat deze bel allemaal te bieden heeft.Het scherm is makkelijk te bedienen, de deurbel is mooi compact en van goede kwaliteit met aan de voorkant zelfs een beschermde plaat van duurzaam aluminium. De camera deurbel heeft een draaibare cameralens, een PIR-bewegingssensor, en een diefstal alarm. Hij maakt video of foto’s van wie aanbelt, die worden opgeslagen op een meegeleverde 8Gb SD kaart in het scherm. Je kunt het volume van de 4 ringtones instellen. En je kunt eigen ringtones toevoegen door ze op de SD kaart te zetten. En zowel het volume, het contrast en de helderheid van het scherm is aan te passen. Het grote 7 inch scherm kan je neerzetten of ophangen met de meegeleverde montagebeugel.
  Daarom: 5 sterren voor prijs/kwaliteitsverhouding.
 • De bel is vooral makkelijk te installeren omdat de cameralens draaibaar is. Hoekplaatsing met een montagebeugel is hierdoor niet nodig want je draait bij installatie gewoon de lens in de gewenste hoek. De installatie is echter niet geheel plug & play want de buitendeurbel heeft wel een stroomaansluiting nodig. De bel werken op: AC9~16V/DC5~16V en een 12V DC adapter wordt meegeleverd. Toch is de installatie sowieso veel makkelijker dan een internet deurbel want die moet na installatie ook nog eerst worden verbonden met het internet (wat niet altijd (direct) goed gaat).
  Daarom: 4 sterren voor makkelijk te installeren.
 • De buitendeurbel krijgt stroom van een meegeleverde 12V DC adapter. Die adapter is aan te sluiten op de aansluitpunten in de achterkant van de deurbel. De rode draad gaat op positie 1 en de zwarte draad gaat op positie 2.
 • In de deurbel zit ook een meegeleverde kleine back-up accu zodat de bel ook werkt bij stroomuitval.
 • De camera heeft een 120 graden groothoeklens die bovendien handmatig draaibaar is, zodat je bij de montage ervoor kan zorgen dat de camera precies de juiste richting op kijkt en wie aanbelt goed inbeeld komt.
 • Rondom de camera zitten twee krachtige infrarood LED’s voor nachtzicht.
 • De buitendeurbel heeft ook een PIR-bewegingssensor. Hiermee kan er automatisch bij beweging een melding worden gegeven op het scherm en direct een video opname worden gestart.
 • Zodra er iemand aanbelt dan krijg de aanbeller hiervan direct een aanbelbevestiging doordat er een toon te horen is en het lampje achter de deurbelknop gaat knipperen.
 • De buitendeurbel is weerbestendig en beschermd met een regenkap. In deze regenkap zitten 3 gaatjes waarmee de bel is op te hangen.
 • Om de bel in de regenkap vast te zetten draai je aan de onderkant een schroefje vast.
 • De buitendeurbel heeft ook een diefstalalarm die werkt op basis van een magneetje. Zodra iemand de buitendeurbel uit de regenkap trekt klinkt er uit de buitendeurbel en het scherm een luide sirene.
 • De buitendeurbel is een hoek te plaatsen met de Doorsafe 4992 Montagebeugel. Maar doordat de cameralens te draaien is, is deze beugel alleen nodig als de hoek nog groter is dan de lens kan draaien.
 • De verbinding tussen de buiten- en binnenunit gaat draadloos via een eigen 2,4 Ghz. signaal.
  Je hebt voor deze draadloze deurbel dus geen internetverbinding nodig. Het bereik is afhankelijk van je omstandigheden bijvoorbeeld de dikte van de muren en het aantal muren waar het signaal doorheen moet, het zal ergens liggen tussen de 20 en de 250 meter.
  Heeft u twijfels over het bereik? Dit is echt een kwestie van uitproberen. U kunt gratis retourneren.
 • Deze deurbel heeft een monitorfunctie. Met deze functie kan men door de camera kijken, ook wanneer er nog niemand heeft aangebeld.
 • In het scherm zit een accu die opgeladen wordt door de meegeleverde adapter van 12V en 1A die je in de zijkant van het scherm kunt steken.
 • Het volume, contrast en de helderheid van het kleurenscherm zijn instelbaar met fysieke knoppen aan de zijkant van het scherm.
 • Aan de achterkant van het scherm is een uitvouwbare standaard waarmee het scherm op een tafel rechtop kan worden gezet.
 • Het scherm is ook aan een muur op te hangen door een meegeleverde ophangbeugel die met 4 schroeven te bevestigen is. Het scherm kan daarna nog makkelijk van deze ophangbeugel worden afgehaald.
 • Van iedereen die aanbelt kan automatisch een foto of een video worden gemaakt die je kunt bekijken in het menu.
 • Iedere foto wordt in de bestandsnaam voorzien van een datum en een tijd.
 • Je kunt ook, nadat iemand heeft aangebeld, tijdens het kijken door de camera aanvullende foto’s en video’s maken.
 • Deze beelden worden opgeslagen in het kleurenscherm op een meegeleverde 8 GB micro SD-card. Deze SD-kaart steek je in de zijkant van het scherm. Een extra abonnement voor opslag is dus niet nodig. En je kunt de beelden ook op een computer zetten om te bekijken of om te delen.
 • In het menu van het scherm is het volgende te doen:
  • opgenomen foto’s bekijken, of 1 voor 1 wissen, of alles in 1 keer wissen
  • de beltoon aanpassen (Er is een keuze uit 4 verschillende ringtones die ook in volume zijn aan te passen. Via de SD-kaart kunnen er nog meer ringtones worden toegevoegd (ook eigen muziekjes van het mp3 formaat).
  • opgenomen videos’ bekijken, of 1 voor 1 wissen, of alles in 1 keer wissen
  • de datum en tijd instellen
  • bij informatie staan welke gemiste oproepen er zijn geweest en op welke datum en tijd, de gemaakte video kan hier direct worden terug gekeken.
  • Onder set-up is het volgende in te stellen:
   • hoe lang het scherm actief blijft
   • zet de bewegingsmelder aan of uit
   • zet het opnemen van video’s aan of uit
   • zet het diefstalalarm aan of uit
   • stel de menu taal in, het menu is in te stellen in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Russisch.
  • Onder geavanceerde instellingen is het volgende in te stellen:
   • bij code kunnen extra deurbellen of schermen worden toegevoegd
   • stel de unlocktijd van de elektrische deuropener in, de lengte in seconden waarop het slot open blijft is hier in te stellen op 3, 6 0f 8 seconden.
   • formateer de SD-kaarten wis daarmee alle informatie op de SD-kaart
   • bekijk de software versie
 • Op de buitendeurbel kunnen maximaal 3 schermen worden aangesloten voor bijvoorbeeld in de woon- en slaapkamer.
 • Op het scherm kunnen ook maximaal 2 buitendeurbellen worden aangesloten voor wanneer er twee ingangen zijn.
 • Deze draadloze deurbel kan ook worden aangesloten op een elektrische deuropener. De lengte in seconden waarop het slot open blijft is in het menu in te stellen op 3, 6 0f 8 seconden. Er zijn 2 soorten openers mogelijk: Normally Open Locks (Ruststroom) of Normally Closed locks (Arbeidsstroom). Bij Arbeidsstroom krijgt de opener alleen stroom wanneer de opener open moet gaan. Dit is het meest gebruikelijk. Bij ruststroom valt bij de opener de stroom weg wanneer het slot open moet gaan, dit is bijvoorbeeld een magneetdeuropener. In beide gevallen werkt de deurbel alleen als een schakelaar en levert dus niet zelf de stroom voor de deuropener. De deuropener moet dus zelf van stroom worden voorzien waarbij de deurbel alleen werkt als een schakelaar in dit circuit.

Standaard meegeleverd

Doorsafe 4780

 • Buitenbel + regenkap
 • 7 inch kleurenscherm + montageplaat
 • 2 x 12V DC 1A adapter
 • Pluggen en schroeven
 • 2 x Doorsafe sticker
 • 1 x 8Gb SD-kaart

Doorsafe 4766

 • Buitenbel + regenkap
 • 12V DC 1A adapter
 • Pluggen en schroeven

Doorsafe 4765

 • 7 inch kleurenscherm + montageplaat
 • 12V DC 1A adapter
 • Pluggen en schroeven
 • 2 x Doorsafe sticker
 • 1 x 8Gb SD-kaart

Overige specificaties

 • Bereik: 50 tot 250 meter afhankelijk van situatie
 • Frequentie: 2.400GHz~2.4835GHz
 • Elektrische deuropener: zowel arbeids- als ruststroom schakeling mogelijk

Manual, Videos & FAQ’s

Load More

 

Load More

 

4780-4760-4765

Volg de volgende stappen:

 1. Download deze gecomprimeerde (zip) folder met daarin 10 extra ringtones: extra ringtones
 2. Haal de SD-card uit het scherm en steek deze in uw laptop of pc
 3. Unzip eerst de folder en plaats de losse 10 extra ringtones in de folder: ‘Music’ op de SD-card
 4. Plaats de SD-card weer terug in het scherm
 5. Ga nu in het menu naar ‘Bel’ en de extra ringtones zullen zichtbaar zijn en kunnen worden geselecteerd

Als u graag een eigen deuntjes als ringtone wilt dan kan dat ook: zorg dat het geluid een .mp3 file is. Toevoegen kan volgens de stappen hierboven.

Note for Mac gebruikers: als u een Mac gebruikt om de extra ringtones op de SD-kaart te zetten, dan maakt uw Mac van elk bestand een ._ versie, deze lege kopie bestanden zullen ook zichtbaar worden als ringtone in het menu. Dit is een bekend ‘probleem’ van Mac. Deze bestanden kunt u het beste negeren. Of anders de ringtones op de SD-kaart zetten op een Windows computer.

Load More