DS6859 | Bewakingscamera voor bij een 6600 of een 6850

69.00 incl. BTW

✅ A-merken met korting + Doorsafe huismerk: net zo goed & nog goedkoper
✅ Alleen hier bij Doorsafe te koop: unieke accessoires
✅ Dé specialist in camera deurbellen
✅ Voor 23.30 uur besteld, morgen bezorgd
Gratis retourneren binnen 30 dagen: wij stellen geen vragen!
Gratis bezorging vanaf €90


✅ Nu met 2 gratis Doorsafe stickers
✅ Nu met gratis 16GB SD-kaart

Artikelnummer: 8719325323597. Categorieën: , , ,

Aanbevolen accessoires:

Doorsafe 6859

 • Deze bewakingscamera maakt een verbinding met het internet via WiFi of een netwerkkabel. Je kunt live de beelden bekijken of een melding krijgen bij beweging via de gratis app, die goed werkt op iPhone en Android.
 • Deze camera is een mooie aanvulling op een internet deurbel. Want hij werkt zowel met de Yoosee als de DIY Smart app, net als de Doorsafe 6600 en de Doorsafe 6850. Het is dus mogelijk om met dezelfde app door deze beveiligingscamera te kijken én oproepen te ontvangen van de internet deurbellen 6600 en 6850.
 • Deze beveiligingscamera is van aluminium en is zeer stevig gebouwd. Hij is ook volledig weerbestendig.
 • In de camera zit zowel een microfoon als een luidspreker ingebouwd. Het is hierdoor mogelijk live iets door de luidspreker te zeggen, en om te horen wat er live wordt gezegd. Ook op de opgenomen beelden is het geluid te horen wat bij de camera te horen was.
 • In de camera kan een microSD kaart worden gestoken van maximaal 128Gb. Een 16Gb SD kaart wordt direct meegeleverd. Op deze SD kaart worden de beelden opgeslagen, die vervolgens bij het terugkijken ook in de app kunnen worden opgeslagen. Als er live door de camera wordt gekeken, bijvoorbeeld na een oproep of na een melding van beweging, dan is het mogelijk om in de app aanvullende video en foto opnames maken die direct op de telefoon worden opgeslagen.
 • De 3.6mm cameralens heeft een kijkhoek van 140 graden.
 • De camera heeft een 2 megapixel CMOS sensor en heeft een resolutie van 1080P (1920×1080).
 • Er zitten 30 krachtige infrarood LED’s rondom de cameralens die voor nachtzicht zorgen met een bereik van ongeveer 30 meter.
 • De camera kan worden verbonden met het internet door middel van een netwerkkabel of via 2,4 Ghz. WiFi, hiervoor heeft de camera een aparte WiFi antenne.
 • Uit de camera komt een draad van 15 cm. met daaraan: een reset knop, een stroomaansluiting en een aansluiting voor de netwerkkabel.
 • De camera heeft 12V DC stroom nodig van de meegeleverde stroomadapter. Deze stroomadapter heeft een kabel van 1,5 m.
 • De camera kan met 3 schroeven op een ondergrond worden bevestigd en de poot waar de camera aanvast zit kan op 3 manieren scharnieren.
 • De 12V stroom kan ook via Power over Ethernet lopen als u gebruik maakt van deze POE adapter.
 • Is uw WiFi signaal te zwak bij de camera? Maak dan gebruik van een WiFi extender. Of verleng uw internet signaal via de stopcontacten in uw huis met een powerline adapter. Met de powerline adpater die ook een WiFi signaal kan uitzenden kan eerst het internet signaal via stopcontacten worden verlengd en vervolgens wordt er een WiFI signaal uitgezonden.
 • En heeft u geen ethernetkabel bij de plek van de camera maar er is wel een draad met 2 aders? Gebruik dan de DS6576: een prijzige maar geniale adapter waarmee zowel stroom als data over 2 draden kan lopen.

Standaard meegeleverd

 • Bewakingscamera
 • 16Gb SD-kaart
 • Externe WiFi antenne
 • 12V DC adapter
 • Pluggen en schroeven
 • Inbus sleuteltje
 • 2 x Doorsafe sticker

Overige specificaties

 • Internet verbinding via Wifi (802.11 b/g/n 2.4Ghz) óf Netwerk kabel (RJ45)
 • Externe 10DB WIFI antenne voor extra bereik
 • WLAN-beveiliging door middel van uw eigen WiFi wachtwoord: WEP, WPA, WPA2
 • Video compressie: H.264
 • Geheugen: microSD-card 16GB (alleen bereikbaar door open schroeven afdekplaatje)
 • Bewegingingsmelder: ja, via camerabeeld
 • Lensgrootte: 3.6 mm
 • Lens sensor: 1/2.7″ 2MP CMOS image sensor SC2235
 • Bedrijfstemperatuur: -10 tot +50 °C
 • Stroomverbruik 3W ~ 5W
 • Voeding: DC 12V
 • Certificering: CE, FCC, RoHS
 • Lengte kabel aan achterkant deurbelbel: 15m

Manual, Videos & FAQ’s

Load More

Load More

6859

 • We waren een van de eerste webshops die internet camera deurbellen verkochten (nog voordat RING, Nest en Doorbird bestonden 🙂 ).
 • Na duizenden internet deurbellen te hebben verkocht hebben wij heel veel geleerd.
 • Ons belangrijkste advies voor u is: pas op met te hoge verwachtingen. Een internet deurbel is in theorie geniaal, maar in de praktijk zijn er ook serieuze nadelen.
 • Of je nu een duurdere RING, Nest of Doorbird koopt, of een goedkoper alternatief: een internet deurbel zal niet bij iedereen (goed) werken. En zelfs als alles goed werkt, dan zijn gemiste oproepen onvermijdelijk.

 

Lees daarom dit advies voordat u een internet deurbel koopt:

Oproepen missen: onvermijdelijk
Een internet camera deurbel maakt verbinding met het internet via WiFi of een netwerkkabel. Bij een perfect werkende situatie van zowel de deurbel als de smartphone, kan je via een app direct zien en praten met wie er op je camera deurbel aanbelt. Dit werkt dus in theorie perfect, maar in de praktijk niet (altijd). Onder ideale omstandigheden is een internet deurbel een mooie oplossing. Maar in de praktijk is het missen van oproepen van wie aanbelt onvermijdelijk. Want zodra de internet verbinding van de bel of die van de smartphone niet perfect is, dan krijg je of geen oproep, of pas veels te laat als de aanbeller al weer weg is. Of je krijgt wel een oproep maar de videoverbinding werkt niet, want videobellen kost nu eenmaal erg veel data. Zelf via Skype of Whatsapp is dat niet altijd even stabiel.

Hoog retourpercentage: Staat los van het merk
Bedenk dus bij aankoop: een internet deurbel is in de praktijk niet 100% betrouwbaar. Je kunt oproepen missen of te laat ontvangen. En dit staat los van de kwaliteit van de internet deurbel. Dit hangt af van de situatie. Ook de duurdere merken (Ring, Nest, Doorbird), hebben hier last van. Ook deze bellen hebben een retourpercentage van rond de 25%, weten wij uit ervaring. Dit retourpercentage is veel hoger dan bij een draadloze camera deurbel. Dit is ook de reden dat wij u graag van een goed advies willen voorzien. Want als 25% retour komt, dan maken we verlies op deze verkopen. Retouren kosten ons namelijk veel geld. Want blijven bij onze belofte: u kunt bij ons gratis retourneren als uw aankoop niet bevalt.

Vele factoren spelen een rol
Dat een internet deurbel vaak niet perfect werkt ligt aan de vele factoren die een rol spelen en allemaal vrijwel perfect moeten zijn. Deze factoren zijn: de situatie waarin de bel hangt, de internet router (type en leeftijd), de kwaliteit en de upload en download snelheid van de internetverbinding, de internetprovider, de smartphone (type en leeftijd) en de mobile internet provider en het bereik via 3G of 4G. Al deze factoren moeten vrijwel perfect zijn, anders mis je oproepen.

Denk er om: het is videobellen, dus hoge upload snelheid is echt noodzakelijk
Een goede WiFi router en een internet abonnement met een hoge upload snelheid zijn erg belangrijk.
 Want de bel upload video naar zijn server. Maar de upload snelheid is vaak veel trager dan de download snelheid. Verder is de manier waarop de deurbel verbonden is met de router belangrijk. Dus gebruik bij voorkeur een netwerkkabel. Of maak gebruik van POE. En bij WiFi is een goed bereik op de plek van de deurbel echt heel belangrijk. 5Ghz is weliswaar een snellere WiFi, maar met een veel kleiner bereik. Dus 2,4Ghz is qua bereik een betere keuze, of nog beter: verleg de WiFi antenne van de internet deurbel naar binnen, dat scheelt een buitenmuur (6600). En zorg op de smartphone (die niet te oud mag zijn) voor een goed bereik, via 4G (3G is vaak al te traag) of beter: laat de smartphone met het internet verbinden via WiFi.

Wie kijkt er mee?
Bovendien: waar de server staat, wat er wordt opgeslagen, hoe veilig de server is en wie er allemaal meekijken en luisteren door je deurbel is echt een serieus vraagteken. Dit kunnen de Chinezen zijn, maar ook Amazon (Ring) of Google (Nest). Bij Ring is nu in de media verschenen dat Ring de door Ring deurbellen gemaakte video’s onversleuteld opslaat, want anders zou de waarde van het bedrijf lager zijn. Op basis van dit artikel blijkt nu ook dat Ring medewerkers vanuit de Oekraïne kijken naar videobeelden en die voorzien van tags om het algoritme slimmer te maken, zodat op den duur software zelfstandig de beelden van de deurbel kan interpreteren. Dat zal de reden zijn dat Amazon het zeer jonge bedrijf Ring onlangs kocht voor 1 miljard USD. Amazon wil graag de data hebben die de Ring deurbellen verzamelen. Misschien is dit nu allemaal nog niet het geval, maar dit lijkt wel de beste verklaring waarom 1 miljard voor een camera deurbellen bedrijf terecht is.

Het veilige en betrouwbare alternatief
Wanneer een internet camera deurbel niet goed werkt, of je wilt een betrouwbaarder alternatief, dan is een draadloze camera deurbel zonder internetverbinding eventueel ook een goede oplossing. Die werken namelijk wel altijd en zijn veel minder afhankelijk van verschillende factoren. Deze draadloze camera deurbellen werken namelijk met een eigen draadloze frequentie en dat is stabieler. Hier speelt eigenlijk maar 1 factor een rol: het scherm mag niet te ver van de deurbel vandaan zijn, want anders kunnen ze geen verbinding krijgen. Hoe ver dit is, is erg van de situatie afhankelijk, maar ligt ongeveer tussen de 15 en de 100 meter. Dit is gewoon een kwestie van uitproberen. En u kunt altijd gratis retourneren wanneer de afstand toch te groot blijkt te zijn.

Laatste tip: neem een draadloze gong
Als u een internet deurbel koopt, koop er dan ook altijd een draadloze gong bij. Deze draadloze gong maakt een eigen draadloze verbinding tussen de deurbel en de gong die in het stopcontact gestoken wordt. Deze draadloze gongen staan helemaal los van het internet. En rinkelt dus in huis altijd. Ook als het internet het even niet doet. Of de smartphone geen goede ontvangst heeft als u bijv. even in de kelder of garage bent. Of wanneer uw telefoon leeg is. De telefoon op stil staat. Of wanneer de kinderen met oppas alleen thuis zijn die de deurbel app niet hebben geïnstalleerd.

Kortom, als je de perfecte omstandigheden voor een internet camera deurbel weet te realiseren, en je hebt niks te verbergen, dan is een internet camera deurbel een mooie oplossing om ook als je niet thuis bent te zien wie er aanbelt. Maar de installatie is niet eenvoudig, het missen van oproepen is onvermijdelijk, de verbinding is niet zo veilig en betrouwbaar, en de deurbellen zijn vaak duur waarbij je zelfs nog per maand moet betalen voor opslag van beelden.

 

Load More